maandag 28 maart 2011

Ik blijf in Stevenage

Hoooooi allemaal,

ja ja toch een mail op maandag, want alles is een beetje anders gegaan deze keer. We kregen vrijdag een telefoontje van de zendingspresident dat sister Freeman naar Canterbury gaat en ik blijf hier en sister Nogeira (uit Brazili├ź) komt hier heen! Best eng want ik moet nu het gebied overnemen en ik ben hier nog maar 2 weken! Maar goed met een kaart kom ik een heel eind en ik weet ons appartement, de winkels en de kerk te vinden en dat is het belangrijkste toch!
Maar goed sister Nogeira is eigenlijk al klaar met haar zending maar ze heeft haar zending verlengd met 1 transfer en is hier dus 6 weken extra. Ze schijnt super gemotiveerd te zijn om keihard te werken en dat vind ik wel fijn. Hopelijk blijft het een beetje gezond en werken we ons niet helemaal kapot, maar dat zal wel goed komen.
Dus ja spannend allemaal. Dinsdag (morgen dus) komt sister Nogeira hier en we zullen zien hoe dat gaat. Zij gaat dus over 6 weken naar huis en dat betekent dat ik dan weer een nieuwe collega krijg na deze 6 weken. Dus het is eigenlijk wel zeker dat ik hier nog 2 overplaatsingen blijf.

Ooo bedankt voor al jullie lieve brieven!! Heerlijk om zoveel van jullie te horen. Ik had echt lekker veel post deze week, want blijkbaar werkt de post vanuit Griekenland nogal raar want ik had ineens 3 brieven van Joachim!

Goed verder heb ik dus een goede week gehad. We gingen langs de deuren en een man deed open en vertelde dat hij 40 jaar geleden er al over na had gedacht om lid te worden van de kerk. We kregen niet echt de reden te horen waarom hij toen niet gedoopt was, maar echt geweldig om hem tegen te komen en hopelijk kan hij nu wel de stap maken om lid te worden van de kerk! Hij was heel enthousiast om ons te ontmoeten. Zo zijn we echt goede mensen tegengekomen deze week. Op straat probeer ik met zoveel mogelijk mensen te praten en er zijn echt veel mensen die heel erg geïnteresseerd zijn. Dus hopelijk gaat Stevenage wat meer knallen en hebben we meer mensen om les te geven...want momenteel zijn het er niet zoveel en als je niemand les kan geven, gebeurt er ook niks, toch!

Ik blijf dus komend tijd nog in Stevenage..dus blijf alle post maar lekker hier heen sturen.
O en volgende week maandag hebben we waarschijnlijk zone dag (iedereen komt dan bij elkaar) en ik weet niet zeker of ik dan tijd heb om te mailen...dus het is volgende week waarschijnlijk een mail op dinsdag, maar we zullen zien hoe alles loopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten