maandag 9 januari 2012

Zadelpijn
Heej lieve iedereen,

We hebben een goede week gehad, het is fijn dat alles weer back to normal is, want mensen staan meer open om te luisteren naar ons wanneer ze geen zorgen hoeven te maken over alle kerstdrukte en zo. Dus ja het is fijn om alles weer normaal te hebben. We hebben dan ook wat goede mensen ontmoet waar we fijn mee gaan werken. En dat hebben we ook nodig want onze bestand van onderzoekers is niet al te groot op het moment...dus ja lekker veel mensen ontmoeten en dan komen er vanzelf een paar geïnteresseerden uit.

Haha oké we zijn nu dus op de fiets hè en joh wat had ik een zadelpijn afgelopen week! Alles deed pijn! Ik kon amper meer zitten! Maar het is allemaal zoooveel beter op de fiets want alles gaat een stuk sneller! Want tja met de bus ging het gewoon langzaam omdat we of net de bus hadden gemist waardoor we onwijs lang moesten wachten of we hadden net de laatste bus gemist of zo. Maar ik vind het echt zo fijn om weer te fietsen, ik heb het echt gemist afgelopen maanden!

We hadden een goede week. En we hebben nu een goede onderzoeker, Samuel. Hij komt uit Nigeria. Donkere mensen zijn zoveel meer religieus dan blanke mensen. We kunnen heel wat leren van hen over hoe respectvol en gelovig zij zijn! Nou goed Samuel is dus heel goe We namen hem mee naar een diner met het gezin met de 7 kinderen en dat was zo goed.

En we hadden ook een hele goede ervaring deze week. We gaven eerder al les aan Alex toch? Nou we hadden hele goede lessen met hem en zo en hij kwam naar de kerk, maar met kerst ging hij naar Birmingham en daarna konden we hem niet meer bereiken. We belden hem maar hij nam maar niet op! Wij balen. Maar toen kwamen we hem tegen! Jeej...en toen zei hij dat hij zijn telefoon was vergeten in Birmingham en dat we hem daardoor niet konden bereiken. We probeerden een afspraak met hem te maken, maar hij zei dat hij niet wist wanneer en dat hij naar de kerk zou komen de volgende zondag en dat we dan konden zien wanneer we weer door konden gaan met de lessen. En toen die zondag (1 Jan) was hij er niet.....ooo wij baalden zo want Alex is zo goed! Maar raad eens wie er halverwege de dienst binnen kwam: ALEX! Jeeej..helemaal mooi in pak en wel. Dus helemaal goed en hij heeft zijn telefoon weer en nu kunnen we weer gewoon door met hem.
Zo fijn. Want ja het is echt balen als je contact met iemand verliest die helemaal goed is voor de kerk!

Vandaag dus lekker onze vrije dag en we gaan gewoon een heerlijke relaxte dag hebben. Geen gestress of gereis naar iets, gewoon lekker in Bedford en een beetje relaxen, want dat hebben we nodig.
Dus ja, waarschijnlijk mijn laatste weekje in Bedford. Nog even lekker hard werken en het beter achter laten dan ik heb het gevonden. Volgende week dinsdag laat ik jullie weten waar ik heen ga.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten