woensdag 18 januari 2012

Ik ga naar Ilford

Heeeeeeeej lieve iedereen,

Oke ja ik ga dus verhuizen naar Ilford. Ilford is heel dichtbij Londen. Het is een buitenwijk van Londen. Het schijnt een heel druk gebied te zijn met veel werk en veel dopen, dus daar ben ik heel blij om. Ik ga naar een nieuwe sister, sister Brown. Dit wordt haar 2e transfer dus ik ga follow training doen.
Ik ben blij om daar heen te gaan en waarschijnlijk wordt dat dus mijn laatste overplaatsing! Ik ken al de zendingsleider in Ilford en hij en zijn vrouw wilden heel graag dat ik daar kwam, dus dat wordt leuk.
En ik hoorde net van het zendingskantoor dat ik gelijk een opdracht daar krijg en dat is een nieuw huis/flat zoeken voor de sisters, want waar ze nu wonen is nogal oud. Dus we zullen zien hoe dat allemaal gaat. Zal wel wat worden met verhuizen en zo zeg.
Dus even voor alle duidelijkheid: schrijf dus niet meer naar Bedford!

Ik ben blij, want ik ben wel toe aan iets nieuws, vooral een nieuwe stad. Ik zal Bedford wel missen, vooral de leden. En ik ben blij met alles wat ik hier heb kunnen doen. Vooral met br. Walton...dat was echt een zegening! Dus nu op naar Illford.

Maar ik zal sister Lwin heeel erg gaan missen. Wat een schatje is dat zeg! als we in mei hier heen komen wil ik echt haar zien, want ze is echt zo'n geweldig en vooral dapper meisje! Ik ben blij dat ik met haar kon zijn. Ah ook zo lief...want ik streste nogal toen ik ging inpakken want ai ai ai wat heb ik veel spullen...ik heb 3 volle koffers!! en zwaar!! maar goed ik was dus aan het inpakken en ik kreeg het er allemaal niet in en toen heeft sister Lwin alles voor me ingepakt! Wat een geweldig kind is dat toch!
Wo volgende keer dat ik inpak is het om naar huis te gaan!

Verder hebben we een goede week gehad. We hebben goede lessen gehad en vooral met een nieuw meisje, Dan. Zij komt uit China en echt Chinezen zijn zo goed en open voor het evangelie! Vooral omdat ze vaak niet zoveel weten over God en als je hen vertelt over Hem en Zijn plan voor ons en zo dan zijn ze daar zo vol van! Echt zo fijn. Dus ja dat was heel goed. En we hebben nog een aantal andere goede lessen gehad. Dus ik ben blij dat ik Bedford redelijk goed kan achter laten.

Verder was het koud deze week! Brrr het vroor echt. Het was wel fijn zonnig en fris dus dat was fijn. Was een soort Marieke-weer alleen dan de vriezende versie haha.

Haha verder kregen we van leden hier in Bedford frikandellen! De man van een vrouw hier woont in Nederland en komt zo nu en dan hier naar Engeland en neemt dan Nederlands eten mee en ze gaven ons dus een pak frikandellen en ik vind het niet eens lekker, maar sister Lwin vindt het heeerlijk haha. Wist je dat je een frikandel ook kan bakken ipv frituren? Haha dus dat doen we nu de hele tijd en dat is het nog best te doen. Dus ja sister Lwin is helemaal in het Nederlandse eten...ze eet een frikandel per dag en een stroopwafel als ontbijt hahah. Dus als we in mei op bezoek komen dan moeten we wat stroopwafels voor haar meenemen!


O verder hadden we nog een avontuur afgelopen zaterdag. We fietsten naar het centrum en we wilden onze fiets op slot zetten en toen hadden we ineens geen sleutels! Die lagen nog in de flat! Ooo wij balen en bedenken hoe we dit konden oplossen. Dus wij naar de makelaar die onze flat verhuurt en gelukkig was er nog iemand. Het was namelijk half 4 en de vrouw zei dat we geluk hadden dat ze er nog was, want normaal zou ze om 3 uur weggaan, maar nu wachtte ze op iemand. Wij heel blij want anders hadden we tot maandag of zo moeten wachten tot we onze flat in konden! Hahaha dat zou drama zijn geweest!

Het gaat dus allemaal goed met me. Ik ben eigenlijk blij dat ik ergens anders heen ga, want ja hoe leuk ik Bedford ook vind, ik ben onderhand toe aan iets nieuws.

Goed dat was het weer voor deze week.
Ik hoop dat alles goed met jullie gaat en ik hoop vooral dat mama een heeeele leuke en fijne verjaardag zal hebben. Wij gaan lekker een taartje eten voor mama hihi..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten