dinsdag 4 oktober 2011

Eén jaar op zending!Heeeeeej lieve allemaal,

Oké ik heb eindelijk tijd om te mailen! En dan alsnog hebben we het in de dag moeten passen, want pfoe we hebben het druk. Wat natuurlijk heel fijn is haha...maar vervelend als sommige dingen moeten gebeuren, zoals een lieve email aan mijn lieve familie! We zijn net terug van een les die nogal vermoeiend en nogal lastig was, maar verder gaat het allemaal lekker goed en ik ben nog steeds blij. Hahah jaa ja nog steeds haha.
En WOO ik heb mijn year mark gehad!!! Tjonge niet te geloven dat ik een jaar geleden op zending ging en op dit moment in de MTC (Missionary Training) was..ik kan de MTC nog herinneren als gisteren, dus ik kan haast niet geloven dat het al een jaar geleden is. Dus ja tijd gaat uiteindelijk toch best snel haha...maar vooral als je er op terug kijkt!
En super bedankt voor de 2 leuke kaarten van de kerk in Hilversum!! Echt onwijs leuk om alle steun en liefde te voelen van iedereen. Dus mama wil je iedereen super erg bedanken!!

O ja even iets over het sturen van berichtjes. Het kantoor is tijdelijk verhuisd vanwege een verbouwing. Brieven kunnen gewoon gestuurd worden naar het kantoor, maar pakketjes gaan blijkbaar niet zo goed. Dus pakketjes kunnen worden gestuurd naar dit adres:

England London Mission
109 Gloucester Road
London SW7 4SS

Goed verder hebben we een goede week gehad. Het was echt heerlijk weer...het was op een gegeven moment 30 graden! Het was gewoon zomer. Nu is het nog steeds lekker zonnig, maar niet zo warm. Nu begint het meer echt Marieke-weer te worden, lekker fris met een zonnetje.

O gisterenavond kwamen we thuis rond 7 uur en we deden het licht aan en er was geen stroom!!! Super balen, geen licht, geen koelkast...niks!! Dus wij de landlord bellen en het bleek dat de hele straat zonder stroom zat! Dus wij kaarsen gekocht en het gezellig gemaakt met kaarsen. Dus dat was eigenlijk best gezellig. Na 2,5 uur hadden we eindelijk weer stroom. En toen belde onze onderzoeker John dat hij voor onze deur stond met sushi! Dus we hebben heerlijk sushi van hem gekregen.

Woooo General Conference was zoooo goed! Ik heb er zo van genoten en haha president Monson was echt grappig haha. Ik vond het een hele fijne conferentie. Ik vond ook de toespraak van Elain S. Dalton heel goed over het opvoeden van dochters. Ik voelde me helemaal blij en realiseerde dat papa zo'n goede papa is en me zo goed heeft opgevoed.

Ik ben heel blij om te horen dat alles goed is gegaan met Omi. Geef haar maar een hele dikke kus en knuffel van mij. Hopelijk gaat ze zich beter voelen na goed wat rust.

We hebben deze week trouwens zo'n goede jongen ontmoet: Augustin. En we hebben hem nu 2 lessen gegeven en hij is naar de kerk gekomen, vond het heel fijn en leuk en zondag hebben we een doopdatum afgesproken! Joehoee...want het was een beetje stil met doopdata hier in Bedford, dus we zijn blij dat we iemand hebben nu die ergens naar toe werkt.
En dank jullie wel voor alles!! Jullie zijn allemaal zo lief en ik kijk elke dag vol hoop in de mailbox en dan ben ik altijd zo blij als ik een brief zie. Dus bedankt voor alles! Ik voel me goed met sister Kinjo hier. Best balen dat het maar voor 6 weken is, want ze gaat eind oktober naar huis.
Ik ga nu snel weer verder met mijn dag, want we hebben nog een aantal lessen vandaag en een diner bij een Afrikaanse familie. Jammie!
Gek dat ik al een jaar weg ben....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten