dinsdag 18 oktober 2011

DinsdagmailHeej lieve allemaal,
hè hè eindelijk kan ik mailen. We waren gisteren de hele dag in Londen!! Joeehoe was zo leuk... we zijn niet naar de musical gegaan want het was zoo duur en dan zat je alsnog helemaal aan het eind van de zaal en kon je het niet echt goed zien. Dus we vonden het niet echt waard. Dus we zijn gewoon gezellig een dagje naar Londen gegaan. Maar we hadden helaas geen tijd meer om gisteren te mailen, dus vandaag een dinsdagmail. Volgende week is alweer de eind van de transfer dus dan komt de mail ook weer op dinsdag. Dan weten jullie dat en kunnen jullie daar rekening mee houden.
Wo gek dat volgende week alweer veranderingen gaan komen...is toch best snel gegaan deze 6 weken.

JEEEEEEEEEEJ ik ben ZOOOOO blij met mijn nieuwe neefje Jayden! Wat fijn dat alles goed is gegaan met de bevalling en bedankt voor de foto's!! Ik ben zo blij. Linda ziet er zo mooi uit op de foto en Jayden natuurlijk ook. Ik kijk er natuurlijk onwijs naar uit om hem te zien. O en ik had al heel lief een kaartje gekregen van Linda met het goede nieuws.

We hebben een hele goede week gehad:
-We hadden een goede les met een man van een lid en hij gaat al 22 jaar mee naar de kerk maar is nog steeds niet gedoopt. Hij mist het gevoel, maar afgelopen dinsdag hadden we zo’n super goede en geestelijke les met hem! Was echt geweldig.
- Vrijdag hadden we 2 dinner afspraken! Pfoe ik zat zoooo vol. We aten bij een lief oud stel van de kerk en ze hadden heel lief lekker gekookt en daarna gingen we op bezoek bij iemand die geïnteresseerd is in de kerk en zij zijn Indisch, maar...mensen uit India geven ALTIJD eten...dus kregen we nóg een bord vol rijst en kip voorgeschoteld. En we hadden dus die avond al eten gehad met aardappelen, groente en vlees en toetje haha..dus ja was nogal veel die dag.
- En zaterdag was zoooo'n aparte dag hahaha. 's Ochtends kwam sister Kinjo erachter dat ze haar camera was vergeten bij de Indische familie van de vorige dag, dus gingen we daarheen, maar ze deden niet open. Dus wij kloppen en kloppen, want we hadden de camera nodig voor een bruiloft die we later die dag hadden. En ze hadden geen telefoon. Dus belden we de broer en hij zei dat ze altijd uitslapen...maar tot 5 uur s middags!!! Woooo. We hebben toen van alles geprobeerd om hen wakker te maken hahaha. We hebben steentjes en takken tegen de ramen gegooid en na 1 uur werden ze EINDELIJK wakker en konden we de camera krijgen haha.
Maar ja, later die dag hadden we dus een bruiloft van iemand die net gedoopt is. En ze heeft niet heel veel vrienden en geen familie hier, dus ze wilde heel graag dat wij er bij waren en dat was natuurlijk leuk.
's Avonds hadden we een activiteit in de kerk, een Afrikaanse avond. En dat was ook heel leuk. We hadden 2 onderzoekers daar, Augustine en William en er was Afrikaanse dans en zang en er was een bibliotheek-mevrouw die Afrikaanse verhalen voorlas en er was vooral heeel veel Afrikaans lekker eten. Dus dat was een groot succes.

Dus ja, het was weer een hele goede week! Veeeel goede dingen gebeurd. En het is zoooo leuk want Augustine wordt zaterdag gedoopt! Joehoee! Ik ben zo blij. Hij is zooo goed en hij bidt over alles en voelt gewoon dat dit echt goed is. En hij kent al zoveel mensen in de kerk en ja het is gewoon goed. Het is helemaal gegaan zoals het hoort en dat is fijn. Dus ik ben heel blij dat hij a.s. zaterdag gedoopt wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten