maandag 15 augustus 2011

We werken lekker in Bedford
Heeeeej lieve allemaal,

Hier gaat alles goed.. het was best een uitdagende week eigenlijk. We hadden een mini missionary hier voor een week...Janie. En tja het was heel leuk om haar hier te hebben, gezellig om een meisje van 18 het zendingsleven te laten zien. Ze wil heel graag op zending maar moet natuurlijk nog 3 jaar wachten maar wil voor die tijd zoveel mogelijk ervaren over hoe het is om op zending te zijn, dus daarom is ze even bij ons op mini zending.
Janie kwam dinsdag en we hebben het lekker druk gehad. Dus dat was fijn. Het was zo leuk want we geven een vriendin van haar les, Maggie en na Maggies les gingen Janie en Maggie samen mensen aanspreken (finding) in het centrum van de stad! Zo schattig! Het was zo leuk om hen te zien praten met mensen en hen te horen praten over de kerk en zo..en dat terwijl Maggie nog niet eens lid is haha. Ja, was heel lief om te zien. Dus dinsdag was een drukke dag, veel finding, veel lessen, maar het was gezellig.
En zo was het de hele week eigenlijk...lekker druk. We hebben echt goede mensen ontmoet deze week en ik ben blij om alles lekker een beetje op te bouwen hier!

We hadden woensdag een hele gezellig BBQ bij een onderzoeker (geïnteresseerd in de kerk) thuis...haha took forever voordat alles klaar was en haha het stel waar we waren, Jackie (onderzoeker) en Morris (lid), hadden kibbeltjes hier en daar over het vlees en dat niet alles tegelijkertijd klaar was en blabla, het voelde net als een BBQ verjaardag bij ons thuis hahah ;)
Dus ja het was heel gezellig. En na de BBQ haalde Morris de gitaar te voorschijn en speelde wat leuke liedjes voor ons. Dat was echt de gezelligste avond deze week.

Verder niet veel bijzonders gebeurd deze week, we zijn gewoon lekker goed bezig. En ik ben zo lekker druk en dat vind ik heel fijn. Daardoor denk ik eigenlijk amper aan thuis en joh daardoor dacht ik ook amper aan het feit dat Joachim naar huis gaat!

O ja, stuur zo min mogelijk A4 brieven, want we hebben een onwijs kleine brievenbus! En ik weet niet of het past. Dus als jullie foto's willen sturen, kunnen jullie het of gewoon dubbelvouwen of uitknippen of zo...maar dan weten jullie dat het appartement een hele kleine brievenbus heeft.

Het was nogal een drama hè deze week in Engeland met alle plunderingen en zo...belachelijk!! De zendelingen in Londen hadden er nogal last van en moesten op een gegeven moment eerder naar huis en konden niet meer praten op straat met mensen, maar konden alleen nog maar leden bezoeken voor een paar dagen, want het was te gevaarlijk buiten.
Wij kregen een telefoontje met het nieuws dat we zo min mogelijk in het centrum moesten zijn en als we iets verdachts zagen dat we dan gelijk weg moesten gaan en als het gevaarlijk was dat we dan om 6 uur binnen moesten zijn, maar hier in Bedford was er niks aan de hand...alles helemaal veilig en goed! Dus we hoefden gelukkig niet eerder naar binnen of zo, alles gewoon z’n normale gangetje.
Maar ja, het was wel het gesprek van de dag hier, hoor! Belachelijk dat mensen zich zo laten gaan en gaan plunderen en zo. Heel raar, maar goed volgens mij is alles nu weer wat rustiger.

Joh, het komt nu inderdaad echt heel dichtbij dat Geert weggaat! Spannend hoor! En geweldig dat hij er zo naar uitkijkt. Doe hem maar de groetjes van mij en zeg hem maar dat zending echt iets is om naar uit te kijken en dat hij het echt geweldig gaat vinden. Sister Ostergaard is op een mini zending in Polen geweest en ze vond het heel leuk om daar te zijn. De steden schijnen best mooi te zijn.

Komende week gaat weer een gezellig week worden, we hebben al een aardig volle week met allemaal lessen dus daar word ik altijd blij van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten