maandag 25 juli 2011

Doopdienst komende zaterdag!


Goed nieuws: Komende zaterdag hebben we een doopdienst!!!! Joeehooee!!! Ray, de oudere Engels man, gaat gedoopt worden! Ik ben zooo blij, want waarschijnlijk is dat mijn laatste weekend in Stevenage, dus kan ik het goed afsluiten met een doopdienst.

We hadden een hele goede week. Eindelijk minder regen en wat meer zon, dus dat is altijd goed. We hebben goede lessen gehad en wow de leden zijn hier zo aardig en lief en ze helpen echt onwijs goed.

O ja, even wat praktische dingen. Dit is waarschijnlijk mijn laatste week hier in Stevenage, want 1 augustus zijn de overplaatsingen. Dus deze week kunnen jullie nog post naar me sturen, maar doe het dus uiterlijk donderdag op de bus want anders krijg ik het niet op tijd. Maar volgende week mail ik dus op dinsdag ipv maandag.
Ik weet natuurlijk niet zeker of ik ga verhuizen, maar de kans is erg groot want tja ik ben hier al zo'n 5 maanden en meestal blijf je ergens 6 weken tot 6 maanden....dus ja waarschijnlijk ga ik ergens anders heen. Spannend!!
Natuurlijk laat ik het jullie zo snel mogelijk weten. Ik krijg het maandagavond te horen dus jullie weten het dinsdag.

We zijn vorige week trouwens naar Knebworth house geweest. Een groot oud landhuis, niet heel mooi, want het was allemaal een beetje gotische stijl en beetje wild en gek in plaats van mooi en romantisch, maar de tuin was heel mooi en ik voelde me helemaal thuis daar tussen de rozen. We waren met een lid van de kerk geweest. Dus dat was gezellig.

Vandaag gaan we naar Londen. Het is (hoogstwaarschijnlijk) onze laatste normale vrije dag samen dus gaan we het gezellig hebben in Londen :)
En we zijn uitgenodigd om uit eten te gaan in Londen! Afgelopen vrijdag kwam een senior zendingskoppel bij ons langs en ach wat een lieve leuke mensen waren dat zeg! Zo gezellig! En heel handig, want ze hebben wat dingen voor ons gemaakt (zoals de stoel) en ze zorgden zo lief voor ons en ze waren echt geïnteresseerd in alles wat we deden en zo. Het was alsof er een opa en oma op bezoek waren bij hun kleindochters hihi. Voelde zo leuk en gezellig. En ze hebben ons dus uitgenodigd voor vandaag en ze nemen ons mee uit eten! Lief hè. We mogen een restaurant kiezen! Leuk hè.

Verder gaat het ook heel goed met onze onderzoekers. Ik zal hun echt gaan missen als ik overgeplaatst wordt. Ze zijn zo aardig. Ja ik weet dat ik praat alsof ik zeker weet dat ik weg ga, maar eigenlijk weet ik het best wel een beetje zeker. Maar goed iedereen is zo aardig en zorgzaam en het is echt apart om te merken hoe veel je om mensen kan gaan geven in zo'n korte tijd!

O en we kregen bloemen deze week van leden! We waren bij de Azzerians (zij hadden me ook een taart en cadeautje gegeven voor mijn verjaardag) en ze gaven ons mooie roze rozen! Lief hè. Het fleurt de flat zo op! Ik hou echt van bloemen! Het maakt me blij.

Volgende week gaat dus een goede week worden. Ik heb er zin in en ik heb natuurlijk onwijs zin in de doopdienst. Hij wil heel graag gedoopt worden dus dat is geweldig.

1 opmerking:

  1. Lieve Marieke,
    Je hoort niet zoveel van me maar ik probeer je blog regelmatig te lezen... en ik denk vaak aan je! Fijn om te horen dat je het goed maakt! De tijd vliegt. Geniet van je laatste week en Stevenage... en geniet ook vooral van je nieuwe plek!
    Liefs, Renée

    BeantwoordenVerwijderen