dinsdag 26 april 2011

Goede gebiedsconferentie gehad

Jeej daar ben ik dan eindelijk, op dinsdag in plaats van maandag maar gelukkig wisten jullie het van te voren.
Hoe was jullie paasweekend? Hier was het goed. Er was een goede toespraak over Pasen in de kerk. We waren 's middags uitgenodigd voor een paas barbeque bij de zendingsleider (hij helpt ons in het zendingswerk en zo) en dat was heel gezellig. We hebben een lekker paasei gekregen!
Ik was blij dat we wat te doen hadden, want mensen bezoeken of mensen vinden op paasdag is een ramp want iedereen is met familie en niemand wil luisteren, dus was goed dat we bij leden waren.

Verder hadden we een hele goede week!!! We hebben een hele goede gebiedsconferentie gehad en ik heb veel geleerd. We proberen mensen te vinden via de leden, onderzoekers en de minder actieve leden. Dus dat is een goed nieuw doel...En het was heel gezellig om allemaal andere zendelingen te zien.
Verder ging het in de gebiedsconferentie over het feit dat in de komende 3 maanden 40 zendelingen naar huis gaan en er 40 nieuwe zendelingen in het veld komen!! Dat wordt dus een grote verandering in de zending met alle nieuwelingen en alle zendelingen met ervaring die naar huis gaan....dus de 'jongere' zendelingen moeten er op voorbereid zijn om leiders en trainers te worden. Goed we zullen zien....zal best gek worden dat er zoveel mensen naar huis gaan..echt jammer want ik ken zoveel van die zendelingen en dat gaat allemaal veranderen.

Beetje jammer want Gerard, onze enige onderzoeker met een doopdatum is verdwenen! Hij had een afspraak twee weken geleden afgezegd en sindsdien hebben we hem niet meer te pakken kunnen krijgen. Heel gek...dus tja maar weer op zoek naar andere mensen die willen luisteren. Deze week hebben we veel afspraken, dus dat moet lukken.

Verder zal ik volgende week dus weer op dinsdag mailen door de royal wedding...ook al is de bruiloft op vrijdag, toch is alles weer gesloten op maandag... Engelsen houden er van om overal een lang weekend van te maken haha en dus komt er dan weer een mail op dinsdag.
Ook nogal lastig al die feestdagen, want dan werkt de post niet!! Maar goed...alles komt vast een keertje aan, maar als ik dus niet reageer op de brieven..dan komt dat dus omdat ze nog niet geleverd zijn door de feestdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten