maandag 11 april 2011

Groetjes uit Londen
Pfoe ik heb een drukke dag gehad in Londen!! Wat een drukke stad zeg. Maar het is leuk om hier te zijn. Ik mail nu ook vanuit Londen! In een vies warm internet cafe haha. De computer is nogal sloom.
Alles gaat heerlijk goed met me. Eindelijk ben ik weer lekker hard aan het werk...want sister Nogueira houdt van hard werken! Heerlijk! We kunnen het goed met elkaar vinden en we hebben veel lol samen, dus ik ben blij. Pfoe ik heb pijn in mijn voeten zeg. We hebben zoveel gelopen vandaag.

We waren rond 12 uur in Londen en zijn toen eerst naar het zendingskantoor gegaan en hebben daar gezellig veel zendelingen gezien, dus dat was leuk. Daarna zijn we naar de Big Ben geweest en toen naar die beroemde brug gegaan, Tower Bridge en hebben rond het kasteel daar gelopen. En daarna zijn we op zoek gegaan naar Primark (goedkope winkel) om een beetje te winkelen maar o wat een gekte daar!!! Zooo druk. Mensen worden echt gek als het om goedkope dingen gaat haha. Overal mensen, overal kleren...pfoe werd nogal gek daar. Maar ik wilde heel graag een lange rok (die zijn heel erg in hier! van die lange fleurige rokken en jurken!) en heb een hele leuke gevonden. Ik wilde ook nog graag een tas kopen, maar ik kon maar niks vinden...helaas. Maar goed het was echt druk hier en tja was leuk voor één dag...maar ik zou hier niet op zending willen zijn, hoor.. Geef mij maar gezellige oude kleinere stadjes. Ik ben veel liever in Cambridge of Stevenage dan in het drukke Londen!
Maar goed het was erg leuk. We waren met 2 andere sisters. Leuk om met 4 meiden door Londen te lopen.

Dank je Pap voor je 2 lieve kaarten uit Cannes! Ze zijn allebei aangekomen! Zelfs die gekke met 3 postzegels! Heel irritant want vorige week had ik allemaal brieven geschreven naar mensen en ik heb er een paar terug gekregen, want de postzegels zijn duurder geworden!! Heel vervelend...het is nu 68 cent ipv 60... O ja, Mam wil je op mijn blog zetten dat als mensen me schrijven ze alsjeblieft hun adres erbij willen zetten, want anders kan ik niet terug schrijven en dat vind ik heel jammer. Dus alsjeblieft iedereen die mij schrijft (waar ik heel blij mee ben) zet ook even je adres erbij!

Verder hebben we een leuke week gehad. Veel mensen gesproken. En het was zo heerlijk weer hier! Ik ben zelfs al een beetje bruin! Dus ja alles gaat goed. Ik ben blij. We hebben aardig wat onderzoekers en we vinden veel mensen die willen luisteren, dus het gaat allemaal de goede kant op.

1 opmerking:

  1. Heej lieve Marieke,
    Wat fijn weer even iets van je te lezen! Ik ben de laatste weken zo ontzettend druk geweest dat ik gewoon geen tijd heb gehad je blog altijd te lezen... :( Maar ik lees dat je het nog steeds helemaal naar je zin hebt dus dat doet me goed! Ik vond je kaartje ook echt superlief!! Had ook een kaartje teruggestuurd maar ik weet eigenlijk niet zeker of ik die naar het goede adres heb gestuurd... ik hoop het maar! Weet in ieder geval dat ik je nog niet vergeten ben ;)
    Veel liefs, Renée

    BeantwoordenVerwijderen