maandag 20 december 2010

9e week Cambridge (Kerstmis!)
Super bedankt voor jullie lieve pakketje met de cadeautjes!! Ik heb het nog niet open gemaakt. Ik heb het al een paar keer gevoeld en door elkaar geschud om te raden wat er in zit. Ik ben zoooo nieuwsgierig. Maar we gaan de cadeautjes pas openmaken op kerstavond.
We hebben een giga groot cadeau gekregen van Rebakah, een super lieve vrouw hier in de wijk en we hebben dat ook nog niet open gemaakt. Dus jeeej wordt een leuke kerst avond.
Kerstavond ben ik bij de familie Ablet en zij hebben de traditie om de muppet kerst film te kijken. Nou heb ik echt totaal niks met de muppets haha. Maar goed het zal vast gezellig zijn. Ik kijk uit naar het lekkere eten haha.
En 1e kerstdag zijn we 's ochtends in de kerk voor een speciale kerstdienst, daarna even naar huis en dan naar de familie Parkes. Zij zijn heel gezellig en relaxed. Ik weet zeker dat we het heel gezellig gaan hebben daar.
En 2e kerstdag (boxing day zoals ze het hier noemen omdat je dan weer alles in de dozen doet) zijn we bij de familie Guy. En geweldige familie, lekker veel eten en lekker veel gezelligheid. Dus dat komt helemaal goed. Dus ja, ik kijk uit naar kerstmis. Lekker even een beetje relaxen.

Verder heeft het weer gesneeuwd deze week en sister Müller en ik worden er zooo blij van. Want voor ons maakt het niet heel veel uit. We lopen toch overal naar toe dus we hebben niet veel last van druk verkeer of treinen die niet rijden etc. En het maakt het wat gezelliger buiten, koud is het toch al. Dus beter koud met een beetje sneeuw, want het is gewoon super veel mooier. Ik doorsta de kou goed. Lekker 2 sjaals om elke dag en ik heb een lekkere warme muts. Dus dat is prima.

Verder hebben we een goede week gehad. Veel mensen les gegeven en we hebben Kate les gegeven (dat meisje dat we tegenkwamen en die toen op straat al zei ' ik denk er over om lid te worden van de kerk'). En zij is zoooo goed! Ze is nu weg met de kerst..maar daarna gaan we haar snel weer les geven en alles leren over de kerk. Verder hadden we een Kerst party in de kerk zaterdag en dat was gezellig. We hadden een familie meegenomen en zij hebben het ook heel gezellig gehad.
We hebben EINDELIJK een doopdatum voor Marita. Ze krijgt echt al een half jaar lessen en dat is nogal frustrerend want we willen natuurlijk geen les geven aan mensen die totaal geen vooruitgang maken of die niet gedoopt willen worden, want het is beetje zonde van de tijd. Maar ze heeft eindelijk een doopdatum en ze was gisteren in de kerk (ondanks alle sneeuw) dus dat was een goed teken.

Deze week is echt een onwijs drukke week. Dinsdag hebben we lekker veel lessen en 's avonds gaan we kerstliedjes zingen met leden van de kerk in een bejaardentehuis. Woensdag hebben we vergadering in Colchester, donderdag een gewone dag, vrijdag een halve dag werk en dan kerst avond en dan is het al kerst! Gaat snel hè.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten