maandag 19 december 2011

Kerstkusjes uit London

Heeeej lieve allemaal,

Wauw ik heb net echt de beste vrije dag ooit gehad! We zijn nu lekker in Londen, ook al is het niet in onze zone en we waren met de Londen sisters en elders, waaronder sister Richey en we hebben het zooo super gezellig gehad. We zijn lekker met z'n allen Londen in gegaan en het is zooo super mooi nu rond de kerst. Overal zulke mooie lichtjes en het is zo romantisch! En ja het is echt leuk om hier gezellig te zijn. We zijn naar wat beroemde dingen gegaan, zoals de Big Ben en zo, want dat had sister Lwin nog nooit gezien.
We zijn ook naar Westminster Abbey gegaan, waar Kate en William zijn getrouwd en normaal was het 16 pond om naar binnen te gaan, maar omdat we onze missionary bordjes op hadden konden we er gratis in! Goed hè!
En er was een hele leuke kerstmarkt + kermis, dus dat was ook heel gezellig, ook met allemaal mooie lichtjes en leuke muziek etc. Dus ja ik ben helemaal blij want het was zooo'n gezellige dag!

Oké deze week was een onwijs goede week! Ik had gisteren (zondag) één van mijn beste dagen van mijn hele zending. Serieus het was zooo'n geweldige dag. Het gaat over Andrew. Hij gaat al 22 jaar naar de kerk, maar is nog steeds niet gedoopt. Ik denk dat ik al eerder over hem heb verteld. Zijn vrouw is lid en zijn kinderen zijn allemaal goede leden, maar hij nog steeds niet. Hij blijft eigenlijk aan de zijlijn. En we vroegen hem de hele tijd wat hem toch tegenhoudt om gedoopt te worden en hij zei dat hij het moeilijk vindt om die stap te nemen.
Nou goed, we hebben echt heel lang met hem gewerkt en niet allen wij, maar ook de zendelingen voor mij. En ineens heeft hij het gevoel gekregen, dat hij zo niet verder komt en Hemelse Vader wil dat hij een stap in geloof neemt en Zijn wil volgt en niet zijn eigen wil. En nu hij wordt dus komende zaterdag gedoopt!!! Joh ik kan het niet geloven. Het gaat zooo'n geweldige dag worden voor hem en zijn gezin. En vooral omdat hij er zooo lang op heeft gewacht. Het is moeilijk om de dingen goed te voelen als je altijd aan de zijlijn staat. Als je niks doet dan is het moeilijk om iets te ontwikkelen, maar nu heeft hij toch het besluit genomen. Dus ja ik ben zooo gelukkig en blij!!!

Verder hadden we een goede week. Ik heb het ZO gezellig met sister Lwin. Ze is zo'n schatje en ik moet gewoon zo om haar lachen haha, ze is echt grappig. En soms kijkt ze naar me en dan zegt ze: sister you so pretty! hihi ik vind dat zoo lief. We hebben het gewoon echt heel leuk samen. Ze is echt een schatje en werkt heel erg hard!
Ja we zien echt wonderen, zoals bij Andrew...wat een zegen! Een hele goede manier om kerst te beginnen!

Ik weet trouwens niet wanneer ik weer kan mailen na de Kerst, want maandag is het natuurlijk 2e kerstdag en dinsdag is hier bank holiday en dan is alles gesloten, dus waarschijnlijk mail ik pas woensdag of zo..dus dan weten jullie dat alvast.

Oo zo leuk afgelopen zondag liepen we naar de kerk met onze onderzoeker en het begon te sneeuwen! Het was de eerste keer dat sister Lwin sneeuw zag! We waren zooo blij en het zag er allemaal zo magisch uit hhii...zoo leuk. Helaas bleef het niet liggen, maar we hebben toch veel lol gehad!

Verder is onze onderzoeker Alex nog steeds heel goed. Hij zei afgelopen keer dat hij echt een verandering in zijn leven voelt sinds hij met ons spreekt en naar de kerk gaat!

Deze week gaat heel snel denk ik, we hebben woendag een kerstmeeting met de zone, dus dat gaat gezellig worden en dan is het zaterdag kerstavond en dan gaan we naar een familie. En we hebben 2 kerstdiners en maandag gaan we naar een zendelingenechtpaar om films te kijken met de hele zone. Super gezellig!! Kerst is altijd zoo gezelilg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten