maandag 7 februari 2011

Storm, eieren en misschien een doop

Het gaat allemaal heel goed met me. We hadden echt een onwijs goede week met veel lessen. Mijn favoriete onderzoekster is Nicky. Wauw ze gaat echt met sprongen vooruit! Ze wil zoooo graag leren! Ik ben echt heel blij met haar en het ziet er naar uit dat niks haar tegenhoudt om de 26e gedoopt te worden, behalve dat ze een beetje zenuwachtig is. Maar dat is begrijpelijk.
Ik ben stiekem ook een beetje trots op mezelf, want ik heb haar gebeld. Ik zag haar in het area book (boek met alle nummers en mensen die ooit les hebben gehad of die ooit hun telefoonnummer of adres hebben gegeven) en ik heb haar gebeld en een afspraak gemaakt. Dus ik ben blij dat ik dat toen heb gedaan, want ze is echt heeel blij met de kerk.

Verder was er enorm veel wind deze week! Echt storm!! Ik kon amper normaal lopen en mijn haar was een groot drama haha. Het blijft nog wel even winderig hoorde ik..dus dat wordt wat extra moeite met lopen, maar ach, dat geeft een beetje dat strand gevoel hè.

Vanmorgen hebben we trouwens de hele flat schoongemaakt! Heerlijk om weer lekker in een schoon huisje thuis te komen :)

Verder geven we ook les aan Tim, hij komt uit Nigeria en is nog maar 17 jaar maar heel erg geïnteresseerd in het evangelie. We hebben hem al een paar keer les gegeven en als het goed is wordt hij ook 26 febr. gedoopt. We moeten dat nog maar zien met hem, want hij praat niet echt veel dus ik weet niet zo goed hoe oprecht hij is of hoe veel hij snapt, maar goed we zullen afwachten wat er met hem gaat gebeuren.

O even iets praktisch:
-Maandag de 21e krijgen we de overplaatsingen te horen. Mam wil je op mijn blog zetten dat mensen die mijn Cambridge adres hebben me maximaal tot de 17e of zo kunnen schrijven, want anders komt de post te laat aan. Want ik denk eigenlijk wel dat ik naar een andere stad ga. Ik ben hier nu al 3 overplaatsingen, maar goed we zullen zien. Overplaatsingen zijn altijd zo onvoorspelbaar! Dus we wachten maar af. Maar ik wil niet het risico lopen dat iedereen me nog schrijft naar het Cambridge adres..dus wil je het alsnog op mijn blog zetten? Dank je wel!
- Dinsdag de 22e heb ik mijn vrije dag in plaats van maandag. Dus die maandag is er geen mail van mij, maar dinsdag. Dan weten jullie dat.

We hadden deze week lekker veel etensafspraken :) Ik vind het echt leuk om meer in contact te zijn met de leden hier en om vriendschappen op te bouwen. En komende week hebben we elke avond een etensafspraak hmmm. We worden prima verzorgd!

Haha we kregen gisteren in de kerk 15 eieren van een zuster die kippen in de tuin heeft. Allemaal leuk en aardig natuurlijk als je eieren krijgt..maar normaal zijn we pas om 9 uur 's avonds thuis en na de kerk gaan we tussen door niet naar huis of zo. Dus tja daar loop je dan de hele dag met je 15 eieren haha. Gelukkig gingen we naar de Robles familie 's avonds om te eten en hebben we de eieren aan hen meegegeven, zodat we ze 's avonds weer mee konden nemen. haha. Maar echt soms zijn mensen heel lief om ons eten te geven en zo..maar ze denken er soms niet over na dat we er de hele dag mee moeten lopen haha.

Goed dat was het helaas al weer. Ik ben blij en ik heb het nog steeds heel leuk met sister Müller. Ze had laatst toen ik 4 maanden op zending was pannenkoeken voor me gebakken met 4 kaarsjes erop. Zo lief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten