woensdag 10 november 2010

3e week cambridge

Wooo het is KOUD vandaag!! Ik bevries echt!! Brrr
Maar verder gaat het heel goed met me.
Het begint steeds kouder en donkerder te worden, dus dat is minder. We proberen vooral afspraken te hebben in de avond, zodat we overdag mensen op straat aan kunnen spreken...want dat willen we liever niet doen als het koud en donker is.
Verder hadden we iets heel stoms deze week haha. We hadden een dinner appointment in Ely (een andere plaats) en dat is ongeveer 20 minuten met de trein. En Coralie (meisje dat gedoopt gaat worden!!) was met ons mee! Heel gezellig. Maar goed wij stappen dus in de trein en ineens zegt Sister Kinjo...hee de trein gaat de verkeerde kant op!! Zaten we dus in de trein naar Londen!! haha heeel stom. We zaten dus 50 minuten in de trein en het was een intercity dus we konden er niet eerder uit en daarna moesten we weer 50 minuten terug!| Super zonde van de tijd..veeel te laat op de dinner appointment en gelukkig kregen we geen boete want we hadden alleen een kaartje naar Ely. Heeeel stom haha. Maar wel grappig. Gelukkig is alles goed gekomen en hebben we uiteindelijk nog een gezellige dinner appointment gehad.

Coralie is echt onze gouden onderzoeker!!! We zijn zoo blij met haar. Ze is nog maar 15 jaar, maar wil heeel graag gedoopt worden. Ze schrijf alles op wat we zeggen en is zo goed.
Coralie wordt de 28e gedoopt!! Woehoee mijn eerst doop. Ben heel benieuwd!
Verder hebben we heel hard gewerkt deze week, we hadden 16 lessen!! Dat is echt veel.

Vandaag voor pday zijn we met een lid van de kerk (want zij is een student daar) naar de universiteiten hier in Cambridge geweest. En wauw wat een super mooie universiteiten!! Niet te geloven. Alsof je les hebt in een kasteel!! Heel mooi.
Er zijn hier trouwens zooo veel winkels die ik met jullie wil bezoeken!! Hele lieve winkels met allerlei notebooks en stickers en schattige dingetjes! En heel veel kleding en heel veel chocolade winkels! Er is zelfs een snoepwinkel hier die heel ouderwets en mooi is!

We onderwijzen trouwens echt goede mensen nu! We hebben heel veel goede afspraken en we werken echt keihard.

2 opmerkingen:

 1. Hee Mariek!

  Wat klink je toch heerlijk enthousiast! Ik ben blij dat je zo op de plek zit daar :) De tijd vliegt voorbij als je het zo naar je zin hebt!

  Succes nog en veel plezier!

  Liefs, xx Kaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Marieke,

  Wat leuk om al je blogs zo te lezen, je bent al vanouds super enthousiast natuurlijk! Volgens mij heb je het aardig naar je zin! Gelukkig maar.

  Hier alles prima verder. Woon lekker bij mijn moeder thuis , begonnen aan een nieuwe baan bij een garage in loosdrecht, gaat ook goed. Verder is het koud en nat buiten nu , dat is weer wat minder natuurlijk. Ik zou het nog steeds super vinden om te meeten in London! Kijk maar of het lukt.

  Ik wens je enorm veel liefde toe daar, en ik mis het samen muziek luisteren en uren kletsen!
  Laat God met je zijn,

  Groet, Vincent Rouvoet.

  BeantwoordenVerwijderen